home..l..het kattenpension..l..huisvesting..l..tarieven en voorwaarden..l..openingstijden..l..contact..l..routebeschrijving

Kattenpension de Lapjeskat

In 1995 zijn wij gestart met ons Kattenpension de Lapjeskat na een grondige verbouwing van onze 100- jarige boerderij. Kattenpension de Lapjeskat is gelegen in de Zuidoosthoek van Friesland en ligt centraal tussen Emmeloord, Steenwijk en Wolvega.
Ons Kattenpension kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid en wij vinden het dan ook belangrijk dat wij elk dier persoonlijk aandacht kunnen geven en elk dier kennen met zijn of haar voorkeuren.
In de zomer bevinden zich in ons kattenpension niet meer dan 20 katten verdeeld over 3 ruime binnen- en buitenverblijven waarin de katten zich vrij kunnen bewegen.
Gedurende de pensionperiode wordt er zoveel mogelijk aan gedaan om uw kat een plezierig verblijf te bezorgen. Meerdere malen per dag zijn wij even bij de poezen aanwezig om ze aandacht te geven, de ruimte schoon te maken, medicijnen te geven, de dieren te kammen en/of de dieren op hun gemak te stellen. Wilt u weten of Kattenpension de Lapjeskat ook iets is voor uw kat bel ons dan voor een afspraak en kom een keertje vrijblijvend kijken.

Sinds afgelopen zomer hebben we naast ons kattenpension ook een praktijk voor klassieke homeopathie voor dieren, zie ook > www.praktijkklassiekehomeopathievoordieren.nl